Det är inte varje dag man sitter på samma café som...


pic1; Andreas Lundstedt pic2; Ivi Adamou
 
Idag när jag och David satt inne på Espresso house blev vi glatt överaskade när vi insåg att Andrea Lundstedt från Alcazar satt någon meter bakom mig. David blev helt till sig och ville att vi skulle gå fram och fråga om vi kunde ta bild, men vi bestämde oss för att vänta så att dom fick lite privat tid. (det kan ju inte vara lätt att vara kändis) 

Så när vi såg att Andreas och hans sällskap reste sig upp tog vi tillfället i akt, gick fram och frågade om vi kunde ta bild tillsammans. Glada och lite smått vimelkantiga gick vi tillbaks till vårat bord med några bilder rikare på mobilen. 

Då känner jag helt plötsligt igen en röst. Det är en kvinna som kommit in på fiket och står och pratar lite smått med Andreas på Engelska. Först kan jag inte i hela fridens namn förstå vem det kan vara, men sen kommer jag på. "David! Det är ju hon som sjunger 'la, la, la...'" nynnar jag lite smått. "Ge mig din mobil!!!" säger jag sedan för jag måste verkligen jämföra med bilder och se om hon är lik.
 
När både jag och David tyckte att "nej men det måste ju vara hon!" så blev vi helt snurriga igen. För det är ju lite annorlunda än att ha träffat Andreas Lundstedt! (även om det också var coolt!). Så när hon och hennes två livvakter (dom var svartklädda och muskulösa) reser sig upp går vi bort. 
 
"Hello... I think i've seen you on tv" säger jag med darrande röst.
(allt vad grammatik och rätt engelskaförsvann när jag började prata .. haha).
"Yes...?" svarar hon och ler lite mot mig. 
"ehm... whats your name?" frågar jag dumt. Men jag var ju tvungen att veta om det var hon! haha.
"Ivi" svarar hon och då ber vi om att få ta en bild med henne! 
 
Hon var verkligen hur söt som helst så var tvungen att fråga om jag kunde krama om henne också och då gav hon mig en lång och varm kram. 
 
Så, det har varit en ganska händelserik dag då jag träffat både Andreas Lundstedt, Ivi Adamou och den finaste stjärnan av dom alla ♥
 

Kommentarer
Postat av: rebecca

Vad kul! :D

Svar: hihi jaa! :)
Mikaela Karlsson

2012-12-07 @ 01:34:20
URL: http://fashionbyriva.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden