dagen = hallon.

Åt mat förut. Massa mat. Hos mormor. Tog mig efter det upp på stan. Rullade nästan fram. Så mätt var jag. Gick runt lite i solskenet. Tog ut pengar. Gick in på h&m och testade massor utav kläder. Avstod från att köpa dom. Kände min riktigt duktig. Gick in på Åhléns. Köpte en bok. Beautiful Creatures. Tog bussen hem till mormor igen.

Satt och kollade på tv. Real housewives of Atlanta. Åt choklad. Mormor ropade att fikat var färdigt. Hon hade gjort chokladmousse och till det fick vi hallon. Påsmust var det som dracks. Kollade på klockan. Såg att den var mycket. Tog mig hemåt. Fotograferade massa fina bilder på balkongen. Som visade sig att dom inte var så fina. 

Åkte till Willys. Köpte massa bakingredienser. Slösade nästan 200kr. Åkte hem. Insåg att jag missat några saker. Gick till Konsum. Shoppade loss därinne. Ytterligare några hundra försvann. Kom hem. Började baka. Tyckte allt såg så fint ut. Frostingen blev perfekt. Tog ut mina muffins. Som inte riktigt var så perfekta. 

Blev lite ledsen över mitt misslyckande. Kvar på bänken står mina muffins. Som inte riktigt blev som dom borde. Hade hyrt en film. The bridesmades. Kollade på den. Lite rolig var den. Men inte riktigt så bra som jag hade trott. En låt var med där. Som jag för första gången hörde igår. I would walk 500 miles. Så roligt. Att första gången var igår. Och andra gången var idag. 
 
mikaela / micki karlsson

Kommentarer
Postat av: Maja

Mums, gott me hallon! Fin blogg!♥

2013-04-02 @ 21:05:31
URL: http://majalundgren.blogg.se
Postat av: Annika

Gott :)

2013-04-03 @ 19:30:56
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden