det är ingen idé att kämpa om man ändå inte får något tillbaks.

måndag 8 april 2013. Jag försökte. Jag ville. Jag gjorde det jag kunde. Men det gick visst inte enda fram. 

Ibland träffar man på människor. Som man verkligen verkligen vill ha i sin närhet. Vare sig det är pga en förälskelse eller för att man helt enkelt bara vill vara den här personens vän. För att man tror att man kan få ut något utav det. Att man kan trivas i varandras sällskap och ha kul tillsammans. 

Tillslut kanske man börjar bli vänner. Man börjar lära känna varandra lite mer och man blir mer intresserad av vad personen har bakom ytan. Vad den egentligen tycker och tänker. Vad dens drömmar och framtidsplaner är. Man börjar verkligen fästa sig vid personen och det känns som att den andra ändå känner lite likadant. 

För man gör saker. Skrattar. Pratar. Skojar. Men så går tiden. Och så inser man att det är en själv som alltid får ta kontakten. Alltid får ta första steget ifall det ska bli av. Det är inte den andra personen som någon gång frågar om man vill hänga. Om man vill komma över en stund eller börjar prata. Man känner efter i hjärtat och undrar om det gör någonting. Ja, på ett sätt gör det faktiskt något. Men nu när man väl börjat känna varandra på ett lite djupare plan kan man knappt tänka sig att bara gå därifrån. Det går bara inte. Så man stannar kvar. Fortsätter vara den som tar kontakten. För när man väl träffas känns det ju så bra. Som att man verkligen börjar bli bra vänner. Som att den andra personen också tycker att den får ut något utav vänskapen.
 
Men sen. Sen när man väl försöker få kontakt igen och vill hitta på något. Så går det inte riktigt. Personen bryr sig inte/vill inte/whatever och man försöker att fortsätta kämpa. Och kämpa. För det känns som att det här är värt att satsa på. Men tillslut börjar krafterna ta slut. Och även om det känns jätte jobbigt. Så förstår man att man nu bara måste släppa taget om den här personen. Att man inte längre kan försöka hur mycket som helst utan att få något tillbaks. Utan att riktigt få någon riktigt bekräftelse på att personen också vill att det här ska bli något bra. 

Så då får man bara ta ett djupt andetag. Torka tårarna och vara glad för den tid man fått. 

Kommentarer
Postat av: Jessica Arvidsson

<3

2013-04-09 @ 00:28:35
URL: http://www.nummerfyra.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden