det där när man inte riktigt kan sova.

 
Ja. allt är lite upp och ner just nu. lite bak och fram. mitt liv vill inte ritkigt röra på sig, fastän resten av världen gör det. 
allt har stannat upp. jag är trött hela tiden. blir irriterad på saker jag inte borde bli irriterad över. det är mycket negativ energi som jag försöker dölja med hjälp av ett leende som inte ritkigt når fram.
 
har ätit massa onyttigt. inte riktigt orkat bry mig vad jag stoppar i mig. vilket bara förstärker dom jobbiga känslorna. jag säger att jag ska gå ut och gå. ut och jogga. röra på mig för att få lite mer energi. men sen går det inte. det slutar med att jag hellre vill sitta hemma, äta något av det där giftet som bara förstör min kropp och kolla på serier. inte för att jag har många av dom dagarna ändå. för jag försöker vara ute. träffa människor och ha kul. och visst. det går för en stund men sen kommer det där andra tillbaks. när jag kommer hem från dagens aktiviteter (om jag nu ens gjort något) vill jag fort krypa under täcket och sova bort all orkeslöshet. vaknar upp några timmar senare. går ut, ler och kan hålla mig hysat glad och uppåt i några timmar. 

men sen är man hemma igen. lägger sig i sängen. och denna gång går det inte att somna. jag vet inte ens om det är tankarna som håller mig vaken. ibland ligger jag bara där helt tom. utan att kunna sova. utan att kunna komma vidare, utvilad till nästa dag. 

Kommentarer
Postat av: Sebbe

vad fin du är! :)

Svar: Åhh, tack så hemskt mycket! :)
Mikaela Karlsson

2013-04-24 @ 22:55:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden