/vad är det egentligen som har hänt.

Jaa. Vad är det egentligen som har hänt. Natten den 18 februari 2013 såg jag ut såhär. Ja, mitt på natten bestämde sig jag och Jessica oss för att vi ville leka lite modeller. Så där stod vi och sminkade oss och ja. Det spårade väl ut lite. Men kul hade vi, det har vi alltid. 
 
Nu, är det lite mer än en och en halv månad senare och mitt liv är lite annorlunda. Bara på dom senaste dagarna har det förändras. Ganska drastiskt. Ganska mycket. Har insett en sak. Som tyvärr påverkar mig alldeles för mycket. Ibland tycker jag faktiskt att jag är riktigt löjlig som låter vissa saker påverka mig så mycket. Men just nu går det inte att ändra det. Kämpar emot. Försöker att alla mina känslor inte ska få ta kontrollen. Men jag är inte så stark. 

Jag vet att jag bara skriver massa gåtor just nu. Saker som nästan ingen förstår. Men jag måste bara få skriva av mig. För just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag vet vad jag vill göra. Men jag vet dock inte om det är det bästa alternativet. Och skulle det gå snett. Då skulle jag må ännu sämre än jag gör nu under mina nedåtgångar. Men bara för att jag ibland är nere. Betyder inte det att jag inte är glad. 
 
Jag har faktiskt haft tre jätte fina dagar. Med stunder då jag skrattat hur mycket som helst. Då jag bara släppt allt och levt i nuet. Då jag tyckt att nästan allt var helt perfekt. Och det är dom där små stunderna. Som får mig att inte gå under. När jag väl sjunker ner under ytan. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden