Mitt sätt att bearbeta.

Bloggen är det ställe där jag skriver av mig. Ibland mer, ibland mindre. 
Jag skriver för att få ur mig alla saker som snurrar runt, alla tankar och idéer. Men ibland blir det alldeles för lite, för jag vet att det här är mitt sätt. Det bästa sättet för mig att kunna gå vidare och må bra. Mitt sätt att bara klara upp lite tankar. Bara få iväg saker som jag inte mer behöver tänka på. 
 
Men allt jag skriver på bloggen är inte som det egentligen är. Utan jag bara skriver och skriver bara för att få ur mig allt. Jag skriver när jag är sur, när jag är ledsen, när jag är glad, när jag är besviken och när jag är lycklig. Därför betyder det inte att allt jag skriver är så jag tycker och tänker. Långt ifrån. Ibland skriver jag en deprimerande text men allt handlar inte om mig eller om mitt liv. Det är bara en del av känslan jag känner men att jag måste få ut den mer. Om ni förstår? 
 
Min blogg är bara en liten reflektion av mitt liv. Ibland skriver jag texter som inte alls är positiva, men det betyder inte att jag inte har något positivt i mitt liv. Det är bara för att det är då jag mest behöver skriva av mig. Jag vill utvecklas i mitt skrivande och verkligen kunna få ut något av det så det här är även en slags träningsplats. Det är egentligen inte "meningen" att folk ska se vad jag skriver utan jag skulle lika gärna kunna ha denna blogg lösenordsskyddad. Men ibland lägger jag upp en bild, eller skriver något om dagen. Ibland drar jag in verkligheten i bloggen och det är ju ingenting jag behöver dölja. Sen om allt jag skriver hela verkligheten eller delar av det andra gånger det är någonting som bara mina allra närmsta vet. För det är dom jag pratar ut med. Men bloggen är den plats där jag får skriva av mig och ja. Man får väl tolka alla inlägg som man vill. Men det är upp till var och den. Dom enda jag bryr mig om ska tolka rätt är dom jag håller nära. Resten av världen kan få tro och tycka lite vad dom vill. Läsa min blogg om dom vill eller inte. Men det är ingen speciell blogg jag har. Den är inte direkt till för andra utan den är till för mig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden