gröna lund en lördag i juli.

då vi lämnade örebro på lördagsmorgonen var det med sorg i mitt hjärta. det enda jag ville var att få lägga mig i sängen igen och sova några timmar för att sedan bara umgås med några av mina nära. att åka iväg med ett gäng som man knappt känner kändes inte riktigt så roligt denna dag då jag kände mig lite smått känslig. 
 
men ju närmre vi kom stockholm och gröna lund, desto bättre kändes det och dagen blev riktigt bra. jag lärde känna några lite mer och så kom vi på att jag hade gått i samma klass som en av dom som var med. 
 
vi åkte karuseller, åt glass, mat, gick i spöktunneln, jag åkte för första gången (i alla fall vad jag kan minnas) berg och dalbana vilket jag nog inte vill testa på igen haha - blev skrämd för livet.. och så såg vi på sommarkrysset live! där fick vi bla se Robin Stjärnberg, Zara Larsson, Gry Forsell och Looptroop rockers. Näst längst fram satt vi och bara två stycken var mellan mig och scenen så det var ganska bra platser ändå. 
 
men efter en dag av karusellåk, chock, massor utav onyttigt + mat, skratt och annat var det skönt att åka hem. nästan så fort vi kom hem slocknade jag. drömde säkert om Robin. för just det ja, fick ju en kram av honom, blev lite smått starstrucked. xx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden