jag saknar.

 
hej. jag saknar många personer just nu. jag saknar min mamma jätte mycket. drömde om henne inatt. vill bara att hon ska vara här hos mig. kanske kommer hon om jag ber snällt? "snälla. kan jag få min mamma tillbaks? snälla." 

jag saknar min fina bästaste vän jessica som bor några hundra meter bort från mig men som jag inte riktigt vet vad hon har för sig just nu. jag saknar finaste bea som sommarjobbar en hel vecka efter mig. vill ju ha någon att fotografera och kolla på massa filmer och allt med ju. jag saknar becca som jag imorgon ska åka till och träffa under dagen. var alltför längesen.
 
jag saknar min bästa kusin emma som idag åkte utomlands för att bli massa brun utan mig. och som jag inte hann träffa innan hon åkte. efter måste vi gå på bio, ha en myskväll och sedan gå och fika massa <3 
 
jag saknar min syster som jag än så länge håller på att lära känna. jag hoppas så att vi kommer få en bra relation och att vi kommer bli som dom systrar vi är. 
 
jag saknar mina släktingar. dom på mitt sommarjobb. min familj. mina vänner. fast det bara gått några timmar, några dagar eller några veckor sedan jag träffat vissa av dom här människorna. det bara värker i mitt hjärta. jag känner mig så liten och skör. förstår inte riktigt varifrån det här kom. men ibland så måste man. 
 
ja. ibland så måste man få sakna. känna sig liten. ha lite ont i hjärtat och få gråta lite. annars spricker man. och då är det bättre att vara trasig en liten stund för att sedan bli hel. istället för att vara trasig jätte länge då det tillslut inte längre går att hålla allt inom sig. 

Kommentarer
Postat av: Jessica Arvidsson

Tänk vad glad du kan göra mig genom att bara finnas. Ses ikväll och ha en toppen dag! <3

2013-07-04 @ 13:01:21
URL: http://www.nummerfyra.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden