1 Juni 2013.

Shortsdress - H&M // Skor - Skopunkten + en gammal skjorta från Gina Tricot
 
Första Juni. En av våra tre sommarmånader. 
Jag inledde denna med promenad i natten bort på Konsum med Jessica då vi mötte på några grannar och en gammal barndomskompis bror. Med sig hade dom en liten katt och en liten hund, önskar så att jag själv kunde ha en liten goding hemma hos mig. 

Vi pratade lite och insåg att ja, det här är människor från förr. Människor som förut, för väldigt många år sedan befann sig i den krets av personer som fanns runt omkring en. Och jag vet inte riktigt om jag vill tillbaks dit. Om jag ens vill minnas allt det där. Inte på det här sättet. 

Men kanske är det ett tecken, att jag nu äntligen kommer att minnas dom saker jag så desperat försökt få fram. För jag minns knappt något av henne, av sakerna som hände. Allt är förträngt och vill inte riktigt hitta tillbaks. Kanske gör det för ont. Kanske har jag låst in dom långt där bak endast pga att jag är rädd för att känna? 

Jag vet inte. Jag har ingen aning. Så kanske borde jag försöka. Kanske borde jag bara låta allt komma över mig. Tänka på allt gammalt som gör ont. För att spärrarna ska öppnas. För att jag ska kunna se mitt liv igen. Eller ja, det liv som jag en gång hade. 

Men betyder det här att jag även ska öppna upp för allt annat som hänt? Allt som sårat mig, allt som gör så ont. Ska jag tänka på det, för att smärtan ska försvinna när jag väl minns? Eller kommer det bara göra så att jag faller handlöst till golvet? 

Så många frågor, så få svar. Ensam måste jag klara ut det här. För nu finns dom andra inte kvar. Så fina människor har jag runt omkring mig, men dom kan ju inget göra. Så jag måste försöka, jag måste i det här ta tag. Även om vissa saker känns som alltför färska, fortfarande finns kvar i mitt hjärta. Så måste jag släppa taget. Kunna släppa taget helt, se framåt. Vara i nuet. Minnas det gamla, utan att tvingas att krypa ihop i andnöd och försöka låtsas att ingenting någonsin hänt, att ignorera det jag någonsin känt. 

Kommentarer
Postat av: Jessica Arvidsson

<3

Svar: <3
Micki Karlsson

2013-06-01 @ 21:30:26
URL: http://www.nummerfyra.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden