Den finaste vännen.

17 juni 2013.
Den senaste veckan har gått åt till att jobbat. Klockan åtta noll noll ska jag befinna mig på jobbet för att sedan umgås med härliga människor tills klockan slår halv fyra. Örebros dagliga verksamhet - där sommarjobbar jag nu i tre veckor vilket både är underbart men samtidigt slitsamt. Trots allt så är jag så himla glad att jag fick det här jobbet och den här möjligheten, men helgen spenderades inomhus i sängen eller soffan där jag låg helt utmattad. 

I lördags lyckades jag dock tvätta några maskiner och igår kväll tog jag mig ut i ett par timmar för att spela minigolf med den bästaste vännen. Såklart vann ju jag (förlorade ju egentligen med mer än 10 poäng..) och det var så skönt att bara koppla av lite och bara vara. Fick massor utav fina konfirmationspresenter också - för just det ja, tog ju konfirmation förra söndagen. Det gick ganska så bra men är glad att det är över om man säger så, haha. Massa underbara kom för att se mig konfirmeras och efteråt blev det fika plus paketöppning. Hjärta på allt det. 

På fredag är jag ledig så då ska jag sova ut så länge jag bara kan, för att sedan fira lite midsommar med Jessica. Antingen så firar vi en "riktig" midsommar eller så blir det våran egna. Vi får se lite vart dagen bär. Kommer i alla fall bli hur bäst som helst och att få bryta det mönster som nu uppstått, "sova, gå till jobbet, äta, gå hem, sova, äta och sova igen" blir nog toppen. Behöver lite bryt från vardagen. Ni som inte jobbar får njuta utav solen och sommaren ordentligt, och ni andra - håll ut, snart är semestern här! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden