sommaren.

Allt det där man säger att man ska göra, att man ska orka och att man ska ta tag i. Jag funderar över om jag kommer klara av en endaste av dom sakerna. 

Denna sommar ska jag jobba i tre veckor och en vecka ska jag till London. En tripp till Stockholm för att träffa farmor och en veckas utomlandssemester i Augusti kan också komma till. Men sen kommer jag nog inte orka så mycket mer. Det enda jag vill är att ligga nere vid stugan och sola - trots att det är det jag brukar göra dom större delarna utav sommarloven. Men jag vet inte ens om jag kan det. För där nere är det mest bråk, tjat och ångest. 

Även om det inte är mig allt det där är riktat mot så ligger det ändå i luften och jag blir indragen vare sig jag vill eller inte. Ett sådant liv klarar jag inte längre av att ha, det var pga av det jag flyttade, fick ett eget hem där det är lugnt och jag verkligen kan slappna av. 

Förhoppningsvis kommer det dock bli lite lugnt efter ett tag då dom två som inte kommer överens ska skiljas åt. Det är i slutet av sommaren flytten kommer att ske men små luckor här och där kommer att finnas då dom båda två inte är där nere. Och då, varje chans som finns, ska jag åka ner dit och bara vara. Bara strunta i allt för att koppla av, utan måsten och krav. 
 
Det jag egentligen skulle vilja är att packa två resväskor för att bara åka iväg någonstans. Då menar jag inte bara en vecka för att man ska ut och uppleva, sola och springa runt. Utan till något ställe där man bara kan ta det just helt lungt. Ha med sig massa böcker, sin dator, kamera och block att skriva i och bara vara där. För jag vet inte riktigt hur länge jag kommer att klara av Örebro. Tyvärr är det inte min stad. 

Kommentarer
Postat av: erika

SV. Ja, helt underbart! :D
Glad sommar!

2013-06-05 @ 11:36:28
URL: http://uppblandmolnen.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden