Mina första dagar som myndig, OBS varning för influensan.

Mina första dagar som myndig. Som artonåring. 
Har jag spenderat hostandes, illamåendes och med huvudvärk i min säng. 

Så fort jag vaknade i söndags var jag tvungen att ställa om klockan för att fort försöka somna om några timmar då världen kändes helt upp- och nervänd. 

Lite liknande har det känts dagarna fram tills nu också, men igår trotsade jag mitt illamående och tog mig ut på stan någon timma med mormor och Markus då jag inte längre klarade av att sitta helt ensam när jag mått som jag mår. Det gick hyfsat bra förutom att det kändes som att jag åkte karusell nästan hela tiden - och jag är inte direkt ett fan av att åka karusell kan jag ju berätta..

Markus var även här en timma i söndagskväll för att ge mig sin present vilket dock tog på mina krafter enormt. Jag försökte vara så glad och uppåt jag kunde men så fort han gick blev det att återgå till sängen som verkligen är mitt hem för tillfället. 

Mormor var dock över idag också för att lämna presenterna från i lördags men då kunde jag inte riktigt låtsas. Då var jag som jag var, men fick lite glädje i mitt hjärta när jag fick se att min symaskin var med. Åh, vad jag längtar tills jag har köpt lite tyg och får kraft att börja testa på att sy. Är såå taggad. 

Men måste bara säga att jag tror att det börjar gå framåt nu. Att denna influensaliknande sak jag fått på mig börjar avta. Jag måste i alla fall försöka tro det.. Nu är det mest hostan som härjar, och huvudvärken jag får utav den. 

Och oj. Det är så himla skönt att bara kunna skriva av sig allt såhär. Bara för sin egen skull. För att få ut alla jobbigheter. Men nu har jag gnällt tillräckligt om hur dåligt jag mår pga influensan. Vi får verkligen hålla tummarna nu så vi slipper fler sånna här inlägg från min sida - i alla fall för den här våren! xx

Kommentarer
Postat av: william

grattis i efterskott:)

SV, aa en supermysig stad är det verkligen :)

2013-03-13 @ 22:28:29
URL: http://canonguy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden