en fin valborg.


hade en fin valborg. 
promenerade upp på stan. medans solen började gå ner över hustaken. var trött. väldigt trött. ville mest bara sova. men det hade jag inte tid för nu. nu skulle vi ha kul. 
 
ringer på i porttelefonen. en man svarar. visar sig vara fel lägenhet. visar sig vara fel hus överhuvudtaget. blir lite frustrerade. fortsätter våran promenad. blir ännu mer trött och längtar bara så tills vi kommer fram. tänker att det här kommer bli en bra kväll tillslut, bra att det jobbiga är i början av den. så slipper man det sen. 
 
äntligen kommer vi fram. hälsar lite smått på några. ler och försöker dölja min osäkerhet. blir tyst pga denna nya situation. främmande människor. 
 
sätter oss ner. fortsätter att försöka le lite och bara vara trevlig. så kör vi en lek och då släpper det lite. ångest i början. men sen kom man in i det. pratade med dom som satt bredvid. blev paus. pratade lite mer och tillslut kom den andra Micki fram och det blev party. 

blev en sån himla bra valborg. trots tröttheten i början. trots att jag var nervös. trots allt som på senaste tiden gjort mig nere. för jag var med fina människor. människor jag precis mött. människor jag endast träffat någon gång förut och så bästa Jessica. är glad att jag har henne. min fina fina vän. 

Kommentarer
Postat av: Jessica Arvidsson

haha "visar sig vara fel hus överhuvudtaget", dog där.

Du är bäst Micki, hoppas du vet det <3

Svar: tusen kramar och massa hjärtan till dig!<3
Mikaela Karlsson

2013-05-02 @ 10:07:59
URL: http://www.nummerfyra.devote.se
Postat av: Clara

söta bilder!

2013-05-02 @ 10:46:32
URL: http://strayindian.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden