snart är det sommar.

Två foton lånade från Oliver's facebook! 

Det är helt otroligt vad fort tiden går. Om ungefär två och en halv vecka så tar vi sommarlov. Förstår inte riktigt hur det här året kunde gå så fort. Hur hösten bara kunde flyga iväg, övergå till vinter och sedan blev det helt plötsligt vår och blommorna blommade. 

Men det är med blandade känslor jag går in i sommaren, för jag vill verkligen att det ska bli den bästa sommaren jag någonsin haft. Det enda jag brukar göra är att ligga nere vid stugan i en solstol vilket jag känner att jag nu har gjort. Nu är jag redo för annat. 

Jag kommer att sommarjobba tre veckor i sommar. Vart vet jag dock inte riktgt än - får väl reda på det om några dagar eller så. En vecka i mitten utav sommaren ska jag till England med pappa för att bo hos mina kusiner och så får vi se om det blir någon vecka utomlands precis innnan skolan börjar - men det är dock inte bestämt. 

Och visst. Det låter väl som ganska mycket. Men ändå inte. För jag vill verkligen uppleva saker. Lära känna nya människor och bara hitta på en massa galet. 

Men om man plussar på fina utekvällar med ett glas vin i handen på uteserveringar, åka och bada på gustavsvik flera gånger i veckan, ta en cykeltur, ha picknikar och grilla en massa. Ja då blir det nog ändå en sådan sommar jag vill ha. Om jag och min fina vän sedan också skulle få åka ner till västkusten en vecka skulle sommaren vara på topp. Ja, då skulle jag nog le enda in i hösten och den mörka vintern. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden