torsdag 3e maj.

Idag ställdes engelskan in. Vilken är våran enda lektion på torsdagar. Så vi fick en extradag ledigt. 
Tillsammans med Bea tog jag vid tvåtiden bussen ut till marieberg. Där strosade vi omkring - provade kläder, kollade på inredning och kollade in alla olika matställen. När klockan hunnit bli en bra bit över fyra lydde vi våra kurrande magar och satte oss uppe på kinarestaurangen. 

Där åt vi godaste buffén, pratade lite smått men njöt mest av maten. Var så längesen jag åt något sådant här och har längtat efter det hur länge som helst. Men klockan tickade, klockan blev halv sex och vi gick och provade lite skor. Hittade dom finaste rosa klackarna men tyvärr satt dom inte riktigt bra på mig. Och lika bra var väl det då jag verkligen måste spara mina pengar just nu. Har slösat alldeles för mycket den senaste tiden. 
 
Men även om vi gått igenom nästan alla affärer en gång kände vi att vi inte riktigt var klara, så vi gick tillbaks till dom ställen där vi hittat några riktiga godbitar men som vi ville fundera över. 

Köpte mig två långklänningar från bikbok som var helt amazing. Dom passar perfekt till härliga sommarkvällar på stranden, till mysiga vinkvällar eller andra festliga tillställningar. Kände att jag bara var tvungen att köpa dom och då jag ändå hade ett presentkort på marieberg kunde jag ju lika gärna slå till. Fick två klänningar till priset av en. 

När jag även köpte en frappe mocha blev ju dagen fulländad. Det måste ju verkligen vara en av dom bästa sakerna i livet. xx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden