2 oktober 2013.

den inte så lätta veckan fortsätter med att ta fel på tandläkartiden. skulle ha varit där igår men kom idag så fick sitta och vänta i mer än en timma. men som tur var kunde dom få in mig där mellan några andra. så tack och lov behöver jag inte tillbaks dit försen om ännu ett år. 
 
var stressad över svenska provet i grammatik som jag inte alls tränat på. har inte haft någon motivation och när det är så mycket runt omkring klarar jag inte alls av att fokusera. pratade med våran lärare så det skjuts upp. kanske tills nästa vecka. pust. kan andas ut lite i alla fall.
 
hade möte om ett jobb på eftermiddagen. lite nervöst men ska bli kul att komma igång. kommer att vara kontaktperson åt en tjej, det blir bara två gånger i månaden men känns så himla skönt att ändå göra något. skulle aldrig ha klarat av att vara ledsagare nu eller haft något mer krävande jobb som man har flera dagar i veckan/helger. då hade jag brytit ihop ordentligt. måste ta det i väldigt långsam takt. sen är det inte för att jag vill ha en massa pengar, även om det är bra att jag nu får några hundralappar mer i månaden. men att bidra och hjälpa till i någons liv, få erfarenheter. det är nog en av dom bästa sakerna. 
 
min mobil funkar nu igen föresten. förstår inte riktigt hur. men när jag försökte sätta på den kom batteriskylten upp och den var helt klar. så laddade jag den och när den gick igång funkade skärmen helt plötsligt. kanske bara blev något glapp eller så igår. tappade ju den idag också så då kanske det återgick till det normala? nej jag vet inte. får se till att inte tappa den igen bara. 
 
kan bara erkänna att jag är så otaggad på skolan imorgon som man kan vara. trots att jag har bild hela dagen.. älskar ju bild men har ingen direkt lust för det.. dock vet jag att när jag väl kommer igång och jobbar så kommer jag försvinna in i andra tankar och vara fokuserad på det jag gör. så blir väl bra tillslut. hoppas att jag kan få tillräckligt med sömn inatt. behöver det. så jag inte sitter och nickar till hela tiden som jag gjort idag. nej, imorgon tar vi nya och pigga tag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden