kan äntligen börja ta små steg framåt igen..

natten till fredag. 

hjälp. ja. hjälp vad mycket (men även inte mycket) som har hänt senaste tiden. det har varit tufft på sitt sätt men någon gång kommer man märka av att det som inte riktigt lyckas ta död på en gör att man blir lite starkare. efter att ha sagt hejdå till mitt förhållande som varat i några månader och gråtit hejdlöst i hur många timmar som helst, hände samma sak för min bästi vilket också tog mycket på krafterna. men vi var ute, träffade nya människor och verkligen försökte ha kul genom allt. Har hänt så mycket på bara några veckor, umgåtts med folk och verkligen försökt ta vara på dom vackra stunderna som fått mig att le. 
 
Men så blev allt suddigt och jag totalkraschade i feber, förkylning, fluss av massa olika slag och jag vet inte vad. Försökte att trotsa allt och gick till skolan med detta, blev även en utekväll på lördagen - tänkte att jag ändå hade vilat hela dagen men nejnej, såklart gjorde det ingenting bättre. På söndagen och måndagen låg jag helt utslagen, onsdagen också. Men igår började det äntligen släppa och jag kunde ta mig ut för en liten stund på uteservering. 
 
och vet ni vad? idag orkade jag mig iväg till treornas utställning, teater, åkte hem och åt lite, diskade (oj vad mycket det hade blivit..) och dammsög. Elin kom även över en stund vilket var välbehövligt då vi inte träffats oå alltför länge. En tur till Clara för lite té blev det också innan vi dumpstrade och sedan landade hos mig igen för chips och några satc avsnitt. Är så lycklig över detta. Även om jag just nu är helt slut om jag ska vara ärlig. 
 
Har vänt på dygnet så tänkte att jag lika gärna kunde skaffa internet för att blogga lite (-200kr yay.. inte bra för min inte alltför tjocka plånbok) och åh vad underbart det känns! att bara få skriva av sig. inte för någon annan. men för sig själv ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden