13 februari.

hej. idag har jag varit hemma. precis som igår och dagen innan. jag har inte riktigt orkat ta mig iväg. inte ritkigt orkat bry mig. mest har jag legat i min säng och försökt sova bort dagarna. försökt sova bort dagarna tills ledigheten kommer. men inte vet jag ens om det kommer göra något bättre. är inne i någon period då det mesta känns grått och jag vet inte ritkgit hur jag ska kunna ta mig ur den. kanske måste jag bara vänta. det kan ju inte hålla på så här för alltid. precis som förut tar perioderna slut. kanske inte idag, imorgon eller nästa vecka. men någon gång. 
 
när jag sover så mycket som jag nu gör har det blivit allt svårare att skilja på dröm och verklighet. jag vet inte om jag pratat med någon i verkligheten eller om det bara är en konversation bland mina tankar. jag vet inte längre vilka känslor jag ska lita på, vad som verkligen är mina känslor och tankar.. det blir bara värre och värre och jag orkar knappt tänka på vad som är vilket. vad som är bra och vad som är dåligt. det enda jag vill göra är att fortsätta sova. om det inte vore för mardrömmarna som hela tiden hemsöker mig skulle jag göra det. och om huvudvärken som blir utav att jag ligger inne för mycket.
 
imorgon är det i alla fall fredag. sista dagen innan lovet och vi har bara en lektion innan vi får gå hem. engelskan blev inställd så det är bara svenska vi har. behöver fixa i ordning några saker innan jag kan känna mig riktigt klar och kunna ta ledighet. för sen vill jag bara slappna av och försöka att inte tänka på skolan eller något jobbigt. jag vill försöka hitta tillbaks till mig själv igen. för jag mår inte bra utav det här. känner mig så vilsen. allt känns så hopplöst.. vet inte vilken väg jag ska gå men får väl bara försöka ta ett kliv åt stigen till vänster eller höger och se vart det leder mig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden