3 februari.

hej. har sovmorgon imorgon. hur skönt? bara svenska sen ska jag hem till mormor och så vidare hem. på kvällen ska vi gå över till benjamins syster. ska bli spännande men lite läskigt. bara han håller min hand så kommer det dock gå bra. min trygghet <3 
 
bea sover över ikväll. jag och jessi var ute på äventyr, var verkligen jättespännande hihi. så mötte vi bea, tog bussen och träffade på asfljafsasfa. fick hens ögonkontakt men vet inte om hen kände igen mig. var lite jobbigt men stapplade vidare på mina ostadiga ben för det blev verkligen en chock. ja.. vet inte riktigt vad jag känner.. 
 
vi hade i alla fall det mysigt hemma hos jessi, pratade och spelade ruzzle. sen det där fågelspelet som alla spelar just nu. roligare med flygplanspelet. ska bli en pilot åså. om ni vill kan ni få följa med någon gång. skulle vara lite roligt att slippa vara ensam för blir nog lite väl rädd om jag sitter där själv i luften. behöver lite stöd förstår ni. 
 
men nu kära små rymdkatter. ska jag försöka tvätta av lite smink från mitt ansikte. och sova, sova, sova. pussen och kramen. /jag.älskar.dig.
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Men bilden sluta inte ok osv
så jävla snygg!
du kommer äga som pilot ♥

Svar: PUSS! <3
Micki Karlsson

2014-02-04 @ 00:34:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden