helg, helg, helg.

bara en dag kvar sen helg. mhm, ca det enda jag längtar efter nu för tiden - ledighet. måste försöka få mer positiv inriktning till skolan. men det är väl bara att gå och tillslut kommer man in i det. även om man känner att man knappt orkar. men nu ska jag bara tänka på att överleva dom här sista lektionera och sedan njuta av ledighet. 
 
har umgåtts med min vackra ikväll, det blev en helkväll och även igår fick vi en fin stund tillsmamans. kändes verkligen att det behövdes då det varit lite upp och ner senaste tiden. bara umgås och se allt det underbara vi har tillsammans. komma ihåg varför man älskar varandra. att man kan vara sig själv och bara slappna av. sen att han åker på söndag och är borta ett tag gjorde att det behövdes extra mycket då vi inte kommer få tid för varandra på massor utav dagar. hjälp vad jag kommer vilja pussa på honom när han är tillbaks <3 min stjärna. mitt hjärta. min sol. min måne. åh. kommer sakna honom något enormt, tänka på honom varje dag. men jag vet ju att han kommer få det jätte bra och jätte roligt, så får försöka tänka så istället.
 
har ju ändå fullt upp nästa vecka med möte, jobb en dag, systerskapsfestivalen att se fram emot och även min 19årsdag. så det är väl tur ändå, så jag inte bara ligger i sängen och är deprimerad haha lol. ibland måste man sakna helt enkelt. även om det är jobbigt. för man vet ju att när man väl träffas kommer man bli överöst av kärlekskänslor och allt väcks på nytt ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden