så slut i både kropp och själ.

hej bloggen.
denna kväll har varit tröttsam. gick iväg trots opepp. kände att jag var tvungen att komma ut lite, umgås med lite vänner och ge dom lite tid. men det jag helst hade velat var att gå till kyrkan och sedan mysa ner mig framför en film med min fina då det mest varit småstunder här och där vi fått den senaste tiden. men så blir det ju ibland när det är saker hit och dit och vännerna ibland måste skrivas in i almanackan då det är så viktigt att man inte tappar bort dom.
 
hej bloggen.
denna kväll har fått mig att bli helt slut. känner mest att snälla. kan folk sluta lägga sig i mitt förhållande och tro att dom vet något om det. visst, man kan väl visa olika vägar, säga vad man själv tycker och så. men i slutändan är det ändå bara jag och han som betyder i vårat förhållande. det är vi som ska må bra över det och ingen annan. kan inte lyssna till tusen på alla andra för oj vad osäker jag blir. och när jag väl kommer till honom. bryter jag ihop och vet inte vad jag ska tro.
 
hej bloggen.
jag gick aldrig ut och dansade idag. med tårar åkte jag hissen ner. virrade omkring i den blaskiga snön och visste inte vad jag skulle göra. slog nummret till den enda jag ville prata med. trots att allt prat fått mig så himla nedbruten, ledsen och osäker. några minuter senare mötte han upp mig, höll om mig och jag grät. höll mig i handen medans vi gick hem. la oss i sängen och jag fick gråta.
 
hej bloggen.
när jag är med honom mår jag bra. då kan jag lugna ner mig och inse att ja, men det är ju vi två som betyder. jag kan inte lyssna på andra, inte i detta fall. inte när det är så himla olikt vad vi vill, vad vi tycker, vad vi vet. jag kan inte alls bry mig om hur det går för andra i deras förhållanden, vilka som misslyckas, hur stor statistiken är för människor som litar på någon, och sedan blir svikna. för det har inget att göra med oss.
 
hej bloggen.
när tårarna runnit klart beställde vi pizza. gick ut i snöstormen och kylan för att hämta och gick sedan hem. bordets undersida rasade samman när vi skulle börja äta - som det alltid gör nu för tiden bara man råkar snudda vid det. måste ta bort alla saker därifrån. men som att inte det var nog, spillde ut cola över hela golvet och bordet när jag försökte plocka upp alla saker som ramlat ner till golvet. ja, denna kväll har inte varit på min sida.
 
hej bloggen.
vi kollade på into the wild en stund. åt pizza en stund och sedan höll han om mig. kände hans trygghet och värme och det är det bästa jag vet. såg hur hans ögon började falla ihop och vi förflyttade oss till sängen. han fick en egen tandborste ikväll och fick låna min emmett tröja att sova i. filmen var på framför oss men han somnade snabbt och snart gav jag också upp. borstade tänderna och snart ska även jag krypa ner i sängen för att få lite sömn.
 
hej bloggen.
jag är så oerhört tacksam över att jag fått träffa denna underbara människa vars tunga andetag nu gör mig lugn. som får mig att kunna andas och fokusera på det bra. tack Gud för att du har en plan med allt du gör. tack för att vi ännu en gång fick väcka liv i våran förälskelse och att vi nu är där vi är. jag tror inte att vägen genom livet kommer bli lätt. men jag vet att har vi varandra, och har vi dig. då kan vi klara oss genom allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden