allt gör så himla ont.

nu börjas det igen. 
 
dagarna då ryggen värker, det känns som att den ska gå av. smärtan i magen går inte ens att beskriva. det enda jag vill göra är att lägga mig på golvet. vilket ofta händer. i fosterställning. krampaktigt försöka få tag i något. tankarna är inte längre klara på grund utav smärtan. i några minuter gör allt bara så himla ont. för att sedan avstanna helt. och sedan komma tillbaks om igen. 
 
som om att det inte vore nog med det fysiska. hjärnan fuckar upp sig och jag känner mig ensam. övergiven. vågar inte riktigt tro på att någon kan älska mig. att någon bryr sig eller vill stanna kvar. för varför? speciellt undrar jag, när någon redan sårat en flera, flera gånger innan. vad får den personen att inte göra det igen? nej jag förstår inte. 
 
när det redan varit så snurrigt. jag redan mått så dåligt. orkar inte riktigt tänka. ligger här och gråter. låter smärtan ta överhand och fler och fler saker överöser mig. vart är du nu? du som jag fick alldeles för lite tid med. du, som skulle vara med mig i livets alla härligheter och svårigheter. du som skulle finnas där när jag behövde någon att luta mig mot. någon som kunde smeka mitt hår. någon som kunde komma med tips. någon som kunde säga att jag skulle strunta i alla pojkar för det var ändå vi tjejer som var bäst. pojkarna kunde vänta tills jag blev äldre. 
 
istället fick jag ta hand om mig själv. allt fick jag göra själv. jag fick lära mig att klara mig på egen hand och jag vet inte om jag någonsin kommer våga låta någon ta hand om mig. just nu är jag alldeles för rädd. för att bli sårad ytterligare. alldeles för många gånger per år händer det saker. vissa större än dom andra. men dom händer. och dom får mitt hjärta att brista. 
 
behöver någon där. som verkligen finns genom livet. som verkligen vågar säga att den stannar. som tröstar mig när jag är ledsen. som finns där när allt är som mörkast och jag knappt vet vart jag ska ta vägen. jag behöver det. men är inte säker på att jag någonsin kommer hitta det. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden