denna dag = aj.

Legat med huvudvärk i sängen så gott som hela dagen. Aj vad det har värkt. Det har bultat och gjort så ont att jag inte vetat vart jag ska ta vägen när jag försökt att öppna ögonen. Letat efter värktabletter men inte hittat någon och inte klarat av att leta mer, så sängen har fått bli min medicin.
 
men vid 16 kom min vackra och gav mig två tabletter, en chokladask och massa kärlek. (älskar dig gånger 1000 puss). Så himla underbar är han. Dock var han tvungen att ta sig vidare men kom till mig lite senare på kvällen för mys. Lite skönsång på gamla låtar, roliga klipp, massa glass och bara mys. Lite jobbigt blev det tyvärr också, men åh vad jag är glad att allt är bra nu (och förlåt). Allt ordnade sig tillslut och vi fick ytterligare några fina timmar tillsammans. 
 
När det händer något blir jag så skör och ledsen. Vill bara ha honom nära och aldrig släppa taget. För det är då man verkligen förstår hur mycket en person betyder för en. Hur mycket man skulle vara villig att kämpa för att allt ska funka. Känner mig som värsta tönten men åh vad jag saknar honom redan. Imorgon ska jag dock åka ut till marieberg med mormor och Markus, och min babe kommer vara upptagen. Bra med lite tid ifrån varandra ibland i alla fall. Men längtar så mycket tills nästa gång jag får hålla i hans hand, känna tryggheten han ger mig och bara andas in hans doft. puss och sov sött. dröm fina drömmar, det ska jag göra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden