det kommer att komma saker mellan.

det finns alltid saker som gör det svårt. som gör att man kanske inte orkar längre. inte ens orkar bry sig eller vill bry sig längre. småsaker kanske ligger under ytan utan att man pratar ut ordentligt om dom. allt blir värre och värre, osäkerheten större och större. men det gäller att kämpa. gör du det med mig? vill du verkligen kämpa och få det här att funka? vilka hinder vi än stöter på? jag tror vi skulle klara av det. om vi båda verkligen går in för det. om vi båda verkligen försöker och är fullt ärliga mot varandra. 
 
visst det kommer finnas saker utanför. man kanske har tid ifrån varandra. det kanske gör ont. man kanske inte orkar känna den smärtan mer. man kanske träffar någon annan. någon som är väldigt söt, go och glad. som man verkligen uppskattar. man kaske får en liten crusch på någon. blir attraherad av någon. man kanske vill olika saker, vill saker man inte är villig att offra. eller vad som helst. det kommer alltid att komma saker som vill förstöra. vare sig dom är medvetna eller omedvetna. men det gäller att man står enade. att man bestämmer sig för varandra och verkligen vill. 
 
har man hela grunden. man älskar varandra. är kära i varandra. man är bästa vänner. sakerna som beyder mest i livet, ja dom tankarna går åt samma håll. varför ska då småsaker kunna förstöra? är man verkligen så svag. att det inte går. att det inte går att tänka bort dom. prata om dom och verkligen försöka förstå sig på den andra människan. komma fram till samma sak. eller komma fram till att man är oöverens på just den här punkten. men att man även kommer fram till att man verkligen älskar varandra.
 
det kommer att komma saker mellan. trots det. vill du verkligen kämpa och få det här att funka? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden