Ledsen vs glad.

Går runt och är glad och ledsen om vartannat. Men det är väl så det är ibland när alla hormoner i kroppen spökar runt. Var dock mysigt med måndag. Att komma tillbaks till skolan även om det inte var det roligaste att börja sätta igång med ett svenska arbete som ska vara klart tills imorgon. Som tur är har vi dock morgondagens lektion på oss också så det ska nog fixa sig. 
 
Åt på jensens, köpte två toppar - vilket jag tyckte att jag behövde. (egentligen inte men behövde lite materiell lycka) Vi hade våran första filosifilektion på eftermiddagen vilket var jätte spännande och jag ser fram emot att upptäcka vad det handlar om. Mötte upp min babe efter skolan då han skulle gå och klippa sig, satt och bläddrade i en modetidning och var glad för att jag fick följa med, räknas in lite i vardagslivet sådär. 
 
Åkte hem till mig efteråt och diskuterade filosififrågorna jag fått på lektionen, pratade om annat och bara pussades lite. Var fint. Mer än så behöver det inte vara för att man ska må bra och efter han gick tog jag det bara det lugnt. Hade en stund för mig själv, lagade mat, rinde facetime samtal med Bea och kollade på New Girl. 
 
Och nudå? Ja nu ska jag försöka att inte förtsätta hålla kvar dygnet på fel plats utan hoppas att sömnen ska nå mig så fort jag släcker ner och fäller ner ögonlocken. Godnatt raringar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden