mardrömmarna förföljer mig.

Är hemma. Vi hade inställd lektion imorse, så skulle ha börjat 10.05. Men när jag försökte ta mig upp så gick det inte. Huvudet värkte och i magen gjorde det fruktansvärt ont. Tog en treo och la mig igen, för att vakna upp flera, flera timmar senare. Extralektionen var redan över och den extra idrottslektionen som vi skulle ha haft var alldeles för snart, men som tur var kunde vi gå efter lovet då dom lagt in en extra lektion då med. 
 
Jag försöker andas. Men det är svårt när mardrömmarna förföljer mig, gör mig helt slut under naten. För att sedan sätta tvivel och oro i mitt liv. Jag vet, jag vet. Det är bara drömmar. Men känslorna sitter kvar och gör mig rädd. När stressen inför skolan och hoppet om att solen ska komma är så gott som borta blir det bara ytterligare en sak att lägga på högen. Jag vet att jag överreagerar, det gör jag alltid när jag har PMS, men det är bara så jobbigt att inte kunna kontrollera sina känslor. Jag försöker istället stänga in dom men det gör bara att allt blir kaos. 
 
Två dagar kvar försöker jag intala mig. Två dagar kvar tills det blir lov och jag åtminstone kan slappna av lite mer, förhoppningsvis. Snälla. Solen kom tillbaks. Du ger mig lite mer styrka, lite mer hopp. Ska försöka göra klart åtminstone en uppgift jag ligger efter med under ledigheten. Kanske två eller tre, men jag måste börja någonstans. När hjärnan blivit lite mer klarare och inte lika skör efter att denna känslosamma vecka är över blir det nog också lite lättare. Andas. Andas. Ta några minuter i taget. Det blir bättre. Jag behöver bara ta mig igenom denna lilla svacka. Innan allt blir lite ljusare igen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är du kristen!

Svar: Jaa det är jag!
Micki Karlsson

2014-04-09 @ 20:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden