28 januari.

fräsch bild men åh glitter <3 den som gett mig denna eyeliner - tusen hjärtan till dig. så himla glad för känner mig så fin i den. hihi. lyfter upp min jobbiga vardag lite och får den att gnistra lite extra. 
 
hade jobbig dag. mådde jätte dåligt. fick panikångest och fick gå till skolsköterskan. ligga i vilorummet. sådär som man gjorde på grundskolan. stank gammal farmor. bea var dock med mig och det kändes bra. ville inte vara själv. blev hämtad på skolan och fick åka hem till min lägenhet. sov i flera timmar. varje gång jag vaknade upp blev det mer ångest. men tillslut kunde jag inte sova mer. 
 
ringde mormor. fick gå dit och äta hemmajord pizza, fika och bara vara lite. trots att det var jobbigt när dom var sura på varandra - borde ju vara van vid det här laget, men gör så ont i mitt hjärta varje gång. halsen blir tjock och det blir svårt att andas.. kollade i alla fall på dr. phil och nyheterna. blev lite mer uppdaterad om världen. 
 
bea mötte upp mig sen. vi köpte chips och chili bearnaise som vi doppade dom i. pratade lite smått. mådde dåligt tillsammans och kollade på hunger games. sen får vi ju inte glömma att hon råkade ta sönder mitt bord när hon blev rädd. sparkade till det med foten. *dör* HAHAH (skulle ju inte berätta för någon men var tvungen HAHA, hjärta <3) men hon hjälpte till att skruva ihop det igen så det funkar nu. OBS! kommer ni hem till mig - sätt inte fötterna på bordet för då rasar det nog igen, men då kan ni hämta lite lim och så får ni låna en skruvmejsel och skruva ihop det. puss. 

Kommentarer
Postat av: Bea

DU LOVADE.

2014-01-29 @ 08:48:14
URL: http://biisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden