.

"du har då inte varit inne i det då du pratar så känslokallt om det", "du drar alla över en kant", "det är inte så lätt".
 
alltså snälla sluta? du försöker inte ens förstå vad jag menar eller vad jag vill få fram innan du börjar dra fram massa annat skit. lyssna på vad jag ville få fram från första början istället för att bara börja babbla på om massa och sedan säga att det är JAG som inte lyssnar. att det är JAG som inte vet något om det. 
 
jag VET att beroenden är svåra att komma ur. men jag vet också att det finns olika grader på det. man kan inte jämföra ett knarkberoende med ett beroende av en "artist", "godis" eller liknande. alla olika beroenden är svåra att ta sig ur på sitt eget sätt men det är inte alla som gör SKADA på samma sätt och får hela kroppen och psyket att längta efter det. vissa beroenden är bara psykiska, vissa är bara fysiska och vissa är både och. 
 
"när jag var inne i det spelade det ingen roll vad andra sa till mig", förstår inte vad du försöker få fram med det? nehe? ska man bara ge upp på personen pga det? ska man bara skita i den då och låta den få vara i sitt beroende istället för att försöka hjälpa till? förstår inte ett skit. 
 
det började med att jag skulle säga vad jag mådde dåligt över. men helt plötsligt var det "fel" och du verkar ta det hur personligt som helst. bara för att jag säger något är det inte ett påhopp mot dig? du behöver inte dra upp och försöka "skydda" något som du gjorde för fyra år sen? snälla. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden