jag har ju varit beredd men ändå är det så svårt.

vårtermin. saker börjar dra ihop sig. några månader är kvar innan kurserna ska vara avklarade och allt ska vara inlämnat. läxhögen blir bara större och större, och kraven blir högre och högre. samtidigt är det jobb, vänner, lite kyrka, mat, städning, tvätt plus lite lugn och ro som ska tryckas in där. det blir en svår balans och jag vet att jag varit alltför uppslukad i det som varit bra nu. det som får mig att glömma alla dom här sakerna. och tyvärr kan man inte alltid fly från verkligheten. nej, man måste komma tillbaks. 
 
men det gör mig så ledsen. för det känns som att det går från allt till inget. försöker att andas men det är svårt. håller inne alla känslor. nu när det redan är jobbigt, blir det helt plötsligt ännu värre. en gång i veckan, ja. det är väl mycket för vissa, inte vet jag. men för mig är det ganska lite. speciellt om det bara blir en promenad. och om man inte ens kan ta tio minuter för ett godnatt samtal.

när man inte ens kan lägga ner så få minuter. på att få lite påfyllnad. känna sig älskad. behövd. vilket är något jag så desperat behöver just nu. men jag håller inne. och jag vet att det går att förtränga bort. att jag lär mig att klara mig på egen hand. jag brukar ju göra det. jag har fått ha den här striden med mig själv flera flera gånger. från att behöva någon till 99%, till att inte behöva den alls. men nu blir ju inte så fallet, att jag går ner till noll. men det kommer vara svårt ändå. i början. men tar jag bara lite tid för mig själv. försöker att inte tänka för mycket. tar lite avstånd. och sedan ännu mer. då lär jag mig igen. att slippa behöva någon annan. att när jag mår dåligt. då går jag till mig själv. försöker få ihop tankarna. försöker lösa allt. och går inte det. nej, då tränger vi bort allt och hoppas på att det stannar där någonstans och aldrig mer kommer fram. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden