puss.

jamen kolla vad coola vi är. bytte kläder och så. byxorna passade väl dock inte riktigt mig. lite för pösiga men annars var det ju ganska fräckt. gick till konsum såhär och köpte lite frallor. åt dom framför tvn, med marmelad och ost, té till det. hade verkligen en jätte mysig kväll där det egentligen inte hände några jätte stora saker men massa mys man behöver såhär innan veckan drar igång. 
 
måste verkligen kämpa denna vecka. gå på alla lektioner och vekligen bara försöka fokusera. hoppas jag kan klämma in lite mys i allt det här också. längtar lite tills min besti kommer hem så vi kan ha lite girltalk. och tills jag och Bea kommer igång med träningen. skulle vara så skönt. och att jag och min älskade får lite tid för varandra - förutom plugget. behöver lite pussar och närhet då och då för att överleva.
 
/måste bara lägga till att du är helt underbar. du är den allra finaste jag vet. helt otroligt hur mycket du ger mig och hur godhjärtad du är mot mig. fast jag kanske inte alltid förtjänar det. hoppas du orkar stå ut med mig ett tag till. tills vi typ. dör. för du kommer alltid finnas i mitt hjärta. så länge jag lever kommer jag att älska dig och det är något jag i alla fall vet säkert. vad som än händer så kommer du att finnas kvar inom mig. helt otroligt vad jag bryr mig om och uppskattar dig. snälla, snälla, snälla. lämna mig inte. hur idiotisk jag än är. snälla. stanna vid min sida. snälla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikaela / Micki Karlsson
RSS 2.0

Mikaela / Micki Karlsson
rymden